O panoramă inegalabilă

Vista Gallery Apartments situat pe colina care este străbătută de strada Tăietura Turcului, este o dezvoltare rezidențială de excepție cuprinzând 69 de apartamente, 1400mp de spații cu funcții comerciale sau servicii și o suprafață ingenioasă de spații verzi, atât verticale, cat și orizontale, zone de agrement și relaxare.

Locația sa strategică face ca ansamblul Vista Gallery Apartments să beneficieze de numeroase avantaje, este situat aproape de zone business, într-un cartier atractiv ca destinație rezidențială, cât și investițională. În același timp este aproape de baze sportive, mall-uri, supermarket-uri sau benzinării. Complexul se află la 3,5km de centrul orașului Cluj-Napoca, aproape de ieșirea vestică a orașului sau de stații de transport în comun. Arhitectura ansamblului și amplasarea acestuia oferă o panoramă 360 asupra orașului, o priveliște inegalabilă. 

Vista Gallery Apartments propune apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, precum și apartamente cu etaj, majoritatea apartamentelor beneficiind de terase generoase.

Astfel, "galeria" noastră de apartamente reprezintă căminul ideal pentru familii sau investiția perfectă, fiind locul în care comfortul este completat de panoramă.

Te invităm să descoperi mai multe despre noi și te așteptăm să alegi apartamentul care ți se potrivește.

DSC_7879-2_banner.jpg

Total apartamente 69, din care:

    - 1 cameră: 18

    - 2 camere: 23

    - 3 camere: 25

    - 4 camere: 3

Locuri de parcare subterane: 45

Locuri de parcare supraterane: 56

Boxe de depozitare: 39

Vista Gallery Apartments va fi finalizat pentru predare în prima parte a anului 2019.

Pentru vizualizarea planurilor de apartamente poți vizita pagina Apartamente.

Ansamblul prevede următoarele funcționalități:

  • locuinte – 69 locuinte

  • servicii și comerț – spații amenajate la parterul și mezaninul ansamblului pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locuitorilor, acestea fiind destinate activităților de tip restaurant, magazin, cafenea, etc.

  • agrement și relaxare – spațiile verzi amenajate pentru petrecerea timpului liber

Accesul în ansamblul rezidențial Vista Gallery Apartments se va face pe bază de cartelă, atât subteran, cât și suprateran.

CÂTEVA DETALII TEHNICE

Structura de rezistență este una tip cadru, alcătuită din stâlpi, grinzi și planșeu din beton armat.

 

La exterior clădirea este închisă cu zidărie de 25cm, placată cu polistiren expandat de fațadă, ignifugat, cu o lățime de 10 cm. Toate acestea conferă construcției un coeficient termic sporit, implicit cheltuieli de încălzire al spațiilor mai reduse.

Compartimentările între apartamente sunt realizate din zidărie de 25cm, izolând fonic și termic în același timp.